Voorpagina

Welkom op onze website!

MFC de Magneet is een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Voor het huren van een ruimte, het nuttigen van koffie, thee, (fris)drank, een hapje of een drankje bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. 

Heeft u leuke ideeën voor het wijkcentrum? Uw en jouw betrokkenheid worden zeer gewaardeerd. Ideeën, tips, initiatieven en/of andere bijdragen kunt u mailen aan voorzitter@wijkcentrumkrakeel.nl Wenst u liever een persoonlijk gesprek? Het bestuur staat u graag te woord. Hiervoor kunt u bellen met dhr. Wim Kroesbergen (06) 55 923 683.

Horeca

Tijdens uw verblijf in het wijkcentrum kunt u in de horeca terecht voor koffie, thee, diverse (fris)dranken, versnaperingen, koude / warme broodjes en diverse snacks.

Activiteiten

Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd. Wilt u zelf een activiteit organiseren? Wij gaan graag met u in gesprek. Samen op weg naar een bruisend wijkcentrum!

Vrijwilligers gevraagd

Wij zoeken vrijwilligers. Met enkele uren per week kunt u van grote waarde zijn voor het wijkcentrum. Neem snel contact met ons op als u wilt bijdragen in een leuk en enthousiast team.

Gebruikers

Naast het wijkcentrum zijn er diverse gebruikers in MFC de Magneet gevestigd. Vanuit het wijkcentrum proberen we zoveel mogelijk te verbinden en de samenwerking te zoeken.

Organisaties in MFC de Magneet

In MFC de Magneet zijn diverse organisaties gevestigd: