Kopje koffie?

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, cappuccino of espresso, desgewenst met een heerlijk appelgebakje erbij.

Gezellig borrelen?

Na werktijd met collega’s en vrienden heerlijk borrelen? Het wijkcentrum biedt daartoe alle mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Lunchen?

Voor familiefeesten, vergaderingen en trainingen serveren wij graag uw lunch. Heeft u specifieke wensen? Veel is mogelijk!

Snelle snack?

Onderweg op de fiets of bent u aan het wachten in het wijkcentrum? Overweeg dan eens om één van onze heerlijke snacks te proberen.

Menukaart

Horeca

De horeca is een uitstekende ontmoetingsplaats voor jong en oud waar we onze gasten graag van een hapje en een drankje voorzien.

Zaal huren

Naast de horecaruimte beschikken we over vier zalen die gehuurd kunnen worden voor diverse gelegenheden.

Sportzalen

Twee sportzalen kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, maar desgewenst ook samengevoegd worden tot één grote zaal.

Vrijwillgers gezocht

Meewerken in een enthousiast team van vrijwilligers? We zoeken gemotiveerde aanpakkers voor zowel overdag als ’s avonds.

Eten

Een broodje, een snelle snack of een heerlijk buffet? Alles wordt geserveerd uit eigen keuken! Informeer naar de mogelijkheden.

Drinken

Wij serveren graag een heerlijk kopje koffie, thee en/of (fris)drank, desgewenst met appeltaart. U bent van harte welkom!

Ontmoeten

Het wijkcentrum is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. U hoeft geen specifieke reden te hebben om binnen te wandelen.

Verjaardag

Diverse zalen bieden voldoende ruimte voor het houden van (kinder)feestjes. Laat u heerlijk ontzorgen tijdens uw geboortedag.

Training

Trainingen kunnen uitstekend worden gegeven in één van onze zalen. Elke zaal is uitgerust met een beamer, een scherm en wi-fi.

Vergadering

Zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen. Met een beamer, een scherm en wi-fi beschikt u over alle benodigde faciliteiten.

Activiteit

Naast reguliere activiteiten biedt het wijkcentrum ook ruimte voor individuele initiatieven. Welke activiteit wilt u organiseren?

Rouwdienst

De zon is een ruimte welke plaats biedt voor zo'n 70 personen en beschikt over alle benodigde faciliteiten om waardig afscheid te nemen.

Zorg

In het wijkcentrum zijn diverse zorginstellingen gevestigd voor jong en oud. Tevens kunt u elke vrijdagmorgen terecht voor bloedprikken.

Onderwijs

Het wijkcentrum en de scholen (christelijk en openbaar) zijn onder hetzelfde dak gevestigd. Verbinden is ons motto met de scholen en de wijk.

Bewegen

Sportzalen zijn overdag veelal in gebruik voor de scholen. Daarnaast worden de gymzalen gebruikt door diverse sportverenigingen.

Verbinden

Verbinden in het belang voor onze wijkbewoners is ons grootste motto. Samenwerken met stichtingen, verenigingen, winkeliers en overheid.

Gebruikers

De horeca is een uitstekende ontmoetingsplaats voor jong en oud waar we onze gasten graag van een hapje en een drankje voorzien.

Fotoalbum

Het fotoalbum geeft een goede indruk van het wijkcentrum.