Zaal reserveren

Zaal - De zon

De Zon is uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, feesten, geloofsbijeenkomsten en rouwdiensten.

Prijs per uur: € 25,00
Prijs per dagdeel: € 75,00
Prijs per dag: € 135,00

Zaal - Neptunus

Voor vergaderingen, trainingen, hobbygroepen en andere doeleinden is zaal Bibliotheek uitermate geschikt.

Prijs per uur: € 25,00
Prijs per dagdeel: € 75,00
Prijs per dag: € 135,00

Zaal - Mercurius

Deze ruimte biedt plaats voor kleine bedrijfsbesprekingen, bestuursvergaderingen en andere activiteiten in kleine samenstelling.

Prijs per uur: € 17,50
Prijs per dagdeel: € 56,00
Prijs per dag: € 95,00

Zaal - Mars

Kinderactiviteiten kunnen georganiseerd worden vanuit deze ruimte. Knippen, plakken, timmeren en zagen is allemaal mogelijk in deze zaal.

Prijs per uur: op aanvraag
Prijs per dagdeel: op aanvraag
Prijs per dag: op aanvraag

Horeca

De horeca is een uitstekende ontmoetingsplaats voor jong en oud waar we onze gasten graag van een hapje en een drankje voorzien.

Zaal huren

Naast de horecaruimte beschikken we over vier zalen die gehuurd kunnen worden voor diverse gelegenheden.

Sportzalen

Twee sportzalen kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden, maar desgewenst ook samengevoegd worden tot één grote zaal.

Vrijwillgers gezocht

Meewerken in een enthousiast team van vrijwilligers? We zoeken gemotiveerde aanpakkers voor zowel overdag als ’s avonds.

Eten

Een broodje, een snelle snack of een heerlijk buffet? Alles wordt geserveerd uit eigen keuken! Informeer naar de mogelijkheden.

Drinken

Wij serveren graag een heerlijk kopje koffie, thee en/of (fris)drank, desgewenst met appeltaart. U bent van harte welkom!

Ontmoeten

Het wijkcentrum is een ontmoetingsplaats voor jong en oud. U hoeft geen specifieke reden te hebben om binnen te wandelen.

Verjaardag

Diverse zalen bieden voldoende ruimte voor het houden van (kinder)feestjes. Laat u heerlijk ontzorgen tijdens uw geboortedag.

Training

Trainingen kunnen uitstekend worden gegeven in één van onze zalen. Elke zaal is uitgerust met een beamer, een scherm en wi-fi.

Vergadering

Zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen. Met een beamer, een scherm en wi-fi beschikt u over alle benodigde faciliteiten.

Activiteit

Naast reguliere activiteiten biedt het wijkcentrum ook ruimte voor individuele initiatieven. Welke activiteit wilt u organiseren?

Rouwdienst

De zon is een ruimte welke plaats biedt voor zo'n 70 personen en beschikt over alle benodigde faciliteiten om waardig afscheid te nemen.

Zorg

In het wijkcentrum zijn diverse zorginstellingen gevestigd voor jong en oud. Tevens kunt u elke vrijdagmorgen terecht voor bloedprikken.

Onderwijs

Het wijkcentrum en de scholen (christelijk en openbaar) zijn onder hetzelfde dak gevestigd. Verbinden is ons motto met de scholen en de wijk.

Bewegen

Sportzalen zijn overdag veelal in gebruik voor de scholen. Daarnaast worden de gymzalen gebruikt door diverse sportverenigingen.

Verbinden

Verbinden in het belang voor onze wijkbewoners is ons grootste motto. Samenwerken met stichtingen, verenigingen, winkeliers en overheid.

Gebruikers

De horeca is een uitstekende ontmoetingsplaats voor jong en oud waar we onze gasten graag van een hapje en een drankje voorzien.

Fotoalbum

Het fotoalbum geeft een goede indruk van het wijkcentrum.